top of page

liv kombinerer kærlighed for smukt design med en fair og miljøvenlig produktion.

Fra det oprindelige fokus på tekstiler har liv interior vokset til at inkludere fantastiske designs til hele din boligindretning med en keramisk samling og forskellige designgenstande – alle håndlavede så du kan forvente unikke stykker, der bevarer kunsthåndværkets kulturarv.

Hvor muligt er alle designs lavet med bæredygtige, genbrugte eller hurtigt voksende naturmaterialer og liv interior gør alt hvad de kan for at implementere en ansvarlig og fair produktion.

Liv arbejder blandt andet tæt sammen med GoodWeave, som er en organisation, der forsøger at stoppe ulovligt børnearbejde i tekstilindustrien samt forbedrer uddannelses muligheder og gennemfører forskellige miljøprojekter. GoodWeave overvåger alle livs leverandører og produktionsenheder for arbejdsvilkår og sørger for, at der ikke er børnearbejde involveret i processen, så du ved du kan stå inde for produkterne du salger fra liv interior.

 

Se de seneste nyheder for alt fra spisestuen, til terassen og børneværelset i de nye kollektioner eller kontakt mig for mere information.  

liv interior
bottom of page