top of page

VI HOLDER HELE TIDEN OJE MED KLIMAET

Det betyder, at alle vores stel er lavet af 100% genanvendt plast, som stammer fra enten gennemsigtigt eller farvet plastemballage fra fødevarer, flasker og skruelåg. I stedet for at havne og fylde op som affald, bliver det knust og transformeret på ny til de unikke, frække og farverige OjeOje læsebriller og solbriller, som du kan mikse, matche og fuldende dit look med – og skabe ekstra blikfang! Ganske kort:

 

♥️ Vi designer unikke læsebriller og solbriller, der fanger øjet og spreder glæde med deres frække og farvestrålende genbrugsplast.

 

♥️ Alle vores stel er lavet af 100% genanvendt plast, som stammer fra gennemsigtigt eller farvet plastemballage fra fødevarer, flasker og skruelåg. 100% fri for BPA og ftalater.

 

♥️ Vi har øje for klimaet, og vi designer alle vores briller her i Danmark, som derefter produceres og sejles hjem fra nøje udvalgte leverandører og producenter i Taiwan. Vi reducerer vores CO2-aftryk ved at bruge begrænsede mængder emballage samt udelukkende FSC-certificeret pap og papir produceret i Danmark.

 

♥️ Vi støtter den danske miljøorganisation Plastic Change, som kæmper for ambitiøse nationale mål for reduktion og genbrug af plastik.

 

♥️ Med hver brille følger et håndsyet brilleetui lavet af overskudsstof fra tekstilvirksomheden Kvadrat. Al overskud fra salg af etuier går til Soroptimist Internationals vigtige arbejde: at forbedre liv og status for kvinder og piger samt forbedre bæredygtigheden for miljøet.

OjeOje
bottom of page